Sveriges största bloggare

· Blogg
Author

Från att från början ha varit något som många tittade lite snett på har bloggen idag blivit ett begrepp och något som alla kategorier av människor håller på med. Vi svenskar är något av bloggtokiga, både vad gäller att blogga på egen hand och att läsa andras bloggar. Här nedan tänkte vi titta lite närmare på några av de största och mest kända svenskarna bloggarna.

Blondinbella

Talar man om bloggar är det svårt att inte nämna Blondinbella eller Isabella Löwengrip som är hennes egentliga namn. När hon startade bloggen i tidiga tonåren handlade det mesta om livet som tonårstjej med allt vad det innebär. Numera skriver hon om alltifrån entreprenörskap till livets som mamma. Trots att det gått tio år sedan starten är Blondinbella fortfarande lika populär med runt en halv miljon besökare varje vecka.

Kenza

Näst efter Blondinbella är troligtvis Kenza Sveriges mest kända bloggare. Kenza, som startade sin blogg år 2006, har runt en kvarts miljon besökare varje vecka och fokuserar i huvudsak på skönhet och mode.

Kissie

Den tveklöst mest kontroversiella bloggaren, tillika en av de största, är Kissie eller Alexandra Nilsson, som är hennes egentliga namn. På sin blogg, som följs av ett antal hundratusen, skriver hon som sitt lev som innehåller en hel del fest, shopping och glamour.