Nyheter inom profilprodukter

· Blogg
Author

Företag har använt profilprodukter som sedan lång tid för att marknadsföra sitt företag. Naturligtvis har det även där skett en utveckling mot nya roliga och användbara profilprodukter. Vad som kan kännas nytt är att det bland annat finns leksaker i sortimentet. Det är bra att ta med sig sådana profilprodukter på stranden eller utflykten där du kan göra ditt företagsnamn känt. Du hittar dessa här om du är intresserad.

Sommar och lata dagar

En rolig idé är att köpa hem profilprodukter för det egna företaget och ge bort dem vid sommaravslutningen före semestrarna. Det finns väldigt många sommarprodukter, vilka kan vara ordentliga reklampelare. Till exempel undgår inte en traditionell solstol med firmatryck någons uppmärksamhet. Eller vad sägs om burkkylaren i neopren eller en effektiv myggdödare? Praktiska produkter som också skapar PR för ditt företag.

Generellt svårt med marknadsföring under sommaren

Under sommaren så är oftast inte folk på plats på jobbet vilket gör det är svårt att upprätthålla personliga kontakter. Hur når du då dessa människor som du trots allt vill förstärka kontakten med, även under sommaren? Troligen vet du en hel del om den målgruppen och kan därför rikta informationen till dem. Kanske med hjälp av den lokala badplatsen eller idrottsplatsen.