Expandera din blogg till något större

· Blogg
Author

Om du under en längre tid arbetat med din blogg och fått epitetet influenser så kanske det gäller att expandera din blogg till något större. Du kanske regelbundet genomför samarbeten där du får en viss inkomst men vill ta det ett steg till för att öka dina följare och ge de som redan följer dig något mer. Då kanske Live Shopping kan vara något för dig.

Om du känner dig redo för att ta detta steg så kolla in Ehandel.live som arbetar med just detta. Att starta ett program med live shopping ger dig helt andra möjligheter än med enbart sponsrade inlägg. Det blir en större attraktion för både de brands som du arbetar med och de som följer din blogg. Live shopping innebär att du skapar ett program som sänds live via din kanal och de som besöker dig kan shoppa under tiden de tittar på programmet. Det är helt klart ett bra alternativ för dig som redan har en skara följare och kanske arbetat som influenser ett tag. Det kan vara det nästa stora steg som du ska ta för att få än mer följare men också tillgodose de behov som alla dina följare har.

Ta kontakt med Ehandel.live för att se vad som de kan erbjuda dig inom detta med Live Shopping. Du kommer garanterat att utvecklas som influenser och bli ännu bättre på det du gör. Det är viktigt att utvecklas och ta nya steg som man inte fastnar i något gammalt mönster som senare kan vara svårt att ta sig ur.