Bloggar för dig som ska resa

· Blogg
Author

Det finns bloggar om precis vad som helst och oavsett vad du har för intresse så kan du hitta intressanta bloggar i ämnet. Klart att vissa är bättre än andra och det gäller att vara selektiv när man ska välja vilka bloggar man ska följa. Här ger vi dig  tips på bloggar för dig som ska resa.

Välj blogg med omsorg

Det finns massor med resebloggar som du kan följa beroende vilka områden och länder du är intresserad av. Vi är många som tycker om att vara på resande fot och att boka biljetter och befinna oss på flygplatser kan vara ett äventyr i sig. En blogg som sticker ut i mängden är den som resejämförelsesajten Avionero har. Här så får du allt från resetips till vilka rättigheter du har när du flyger. Ett bra ställe att hämta information på om du är mycket ute och flyger och reser. Det kan vara semester eller att du flyger mycket i tjänsten.

Specifika resebloggar

Om du letar efter inspiration och skapa en reslust så ska du naturligtvis leta upp resebloggar som visar på olika resmål och länder. Det finns specifika resebloggar som kan passa just dig. Följ några som du anser vara av intresse och se om detta kan ge dig lusten att boka en flygbiljett till just det stället. Det finns många som ger dig deras upplevelser och bilder hur ett land eller en specifik plats är att besöka. Kanske kan New York locka eller varför inte en hemester och campa i Sverige denna sommar. Möjligheterna är många och det kan vara hög tid att börja planera för sommarens semester redan idag.